Karriär

Våra medarbetare är tillsammans med våra producenter Viva Wine Groups främsta tillgång. Hos oss samlas nyfikna, engagerande, kreativa och kunniga personer med passion för dryck och entreprenörskap.

INKLUDERANDE
ARBETSKLIMAT

Vi eftersträvar en öppen atmosfär och ett inkluderande arbetsklimat där vi respekterar och tar vara på varandras olikheter, bakgrunder och intressen.

GODA FÖREBILDER

Värderingar & ledarskap

För oss på Viva Wine Group är det viktigt att alla strävar efter att vara goda förebilder och verka för en hållbar utveckling med omsorg om människor och miljö. Vi ska visa på gott uppförande och etiskt omdöme i affärsrelationer och i vår egen arbetsmiljö. Ett humanistiskt och värderingsstyrt ledarskap är därför vägledande för verksamheten.

personal viva wine group
jämställdhet viva wine group, grafik

MODERNT FÖRETAGANDE

Jämställdhet & mångfald

Vi eftersträvar en öppen atmosfär och ett inkluderande arbetsklimat där vi respekterar och tar vara på varandras olikheter. Vår arbetsplats har högt ställda mål för ökad jämställdhet och vi har nolltolerans mot alla former av trakasserier. Vi rekryterar efter bästa meriter och tror att medarbetare i med olika bakgrunder, intressen och personligheter bidrar till en innovativ och utvecklingsbejakande verksamhet.

VÄLKOMMEN!

Jobba hos oss

Vi är ett expansivt, innovationsdrivet och snabbfotat företag med brinnande intresse för kvalitet och produktutveckling. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi värnar starkt om arbetsglädje och trivsel. Är du intresserad av att jobba hos oss? Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@vivagroup.se.

karriär, arbete

Delar från
vårt miljö-och
hälsoarbete
på kontoret

miljö och hälsoarbete, viva

Kontakt

Viva Wine Group
Blasieholmsgatan 4A
Stockholm, Sverige
+46 8 – 21 83 88
info@vivagroup.se

Följ oss