Vår verksamhet

Viva Wine Group är en samling entreprenörsdrivna bolag som älskar mat, dryck och sociala sammanhang. Vi är måna om hur våra produkter tillverkas och är särskilt stolta över våra satsningar på hållbarhet.

DRYCK
FRÅN HELA
VÄRLDEN

Tillsammans med våra producenter erbjuder vi dryck från hela världen. Vi erbjuder viner i alla utföranden och stilar, från alla tänkbara ursprung.

HÅLLBAR FRAMGÅNG

Vår strategi

Att utveckla prisvärd dryck av högsta kvalitet kräver kunnande och engagemang från flera aktörer i en komplex värdekedja. Allt från odling, tillverkning, transport, marknadsföring och försäljning. Lyhördhet och långsiktiga relationer, hållbarhet och viljan att hitta ömsesidigt gynnsamma lösningar är vårt recept till framgång.

Dryck värdekedja
Växer internationellt

VÄRLDSOMSPÄNNANDE NÄRVARO

Marknader & synergier

Vi är verksamma på flera marknader i världen. Vår bas är Sverige och Norden, men vi växer snabbt internationellt. Våra bolag är alla sina egna och tävlar med varandra att utveckla producenter och produkter. Däremot samarbetar vi alltid kring ekonomi, logistik, HR och hållbarhet. På detta sätt sporras innovation av varumärken och dryck samtidigt som resurser optimeras och skalfördelar uppnås.

LOKAL FÖRANKRING

Sverige & Norden

Vi har stark lokal förankring i Norden och är största leverantör av vin på den svenska marknaden. I Sverige drivs vår verksamhet genom bolagen Giertz Vinimport, Wine Team Global, Chris Wine & Spirits, Iconic Wines, Winemarket och Tryffelsvinet. I övriga Norden drivs vår verksamhet genom Cisa Group, som blivit Finlands näst största importör av vin. I Norge representeras vi av Norwegian Beverage Group.

Vindryck
vinprovning

INTERNATIONELL EXPANSION

Europa & Världen

Vi har inlett internationell expansion med verksamhet i övriga Europa. Främst genom Wine In Black med fokus på e-handel och hemleverans av vin i Tyskland, Nederländerna, Österrike och Frankrike. Vi har också försäljning i Storbritannien genom Larex, och i USA genom Vinimundi Wines. Vår globala försäljning hanteras av Viva Global, med dotterbolag i Kina, och kontor i Shanghai.

Kontakt

Viva Wine Group
Blasieholmsgatan 4A
Stockholm, Sverige
+46 8 – 21 83 88
info@vivagroup.se

Följ oss