Vårt erbjudande

Vårt sortiment spänner över många vinstilar och ursprung. Bland våra producenter finns nyskapare och trogna traditionalister. Vi säljer både konventionell och ekologisk dryck och är marknadsledande pionjärer inom ekologiska och etiskt certifierade viner.

ATTRAKTIVT
UTBUD

Vi erbjuder prisvärd dryck från jordens alla hörn. Kvalitet i varje led är centralt för oss på Viva Wine Group.

INNOVATION & TRADITION

Varumärken

Våra varumärken inkluderar allt från prisade konsumentfavoriter till erkända prestigemärken. Vi säljer både egna varumärken och varumärken från partnerproducenter. Vi erbjuder rött, vitt, rosé och olika typer av mousserande viner. Utöver det har vi också starkvin, likörer och konjak i portföljen.

Vin varumärken
Vin från hela världen

DRYCK FRÅN HELA VÄRLDEN

Producenter

Vi erbjuder vin i alla utföranden och stilar, från alla tänkbara ursprung. Våra producenter tillhör de främsta i världen och representerar allt från stora vinkoncerner till medlemsägda kooperativ och små familjeproducenter.

NÖJD KONSUMENT

Prisvärd kvalitet

Vi erbjuder varumärken av högsta kvalitet från jordens alla hörn. Kvalitet i varje del av tillverkningen är central för oss. Från odling, till produktion och tappning. Oavsett prisklass ska allt ske med respekt för människa och miljö. Vi vill att du ska njuta av din favoritdryck med gott samvete!

Vinkvalitet
Skålar med vin

RESTAURANGKUNDER

Viva Wines

Viva Wines erbjuder våra restaurangkunder ett konkurrenskraftigt utbud med både bredd och djup. Allt från prisvärda husviner till eftertraktade prestigeviner. Självklart har vi både ekologiska, biodynamiska och etiskt certifierade viner. Vi har även ett antal så kallade naturviner för den nyfikne krögaren.

KONSUMENTINSPIRATION

Viva Vin & Mat

Viva Vin och Mat är vår svenska konsumentsajt som ger dig goda recept med passande vintips. Vi hjälper dig att kombinera vin med mat och lär dig mer om vinernas fascinerande värld. Här hittar du också information om producentbesök, provningar, events.

Kontakt

Viva Wine Group
Blasieholmsgatan 4A
Stockholm, Sverige
+46 8 – 21 83 88
info@vivagroup.se

Följ oss